Carlin Vila Olímpica

Som una papereria de referència a Barcelona, formem part de la cadena de papereries CARLIN amb més de 30 anys d’experiència en la venda i distribució de material d’oficina i papereria.

Tenim preus molt competitius, donat el gran volum de negoci que generen els més de 500 establiments Carlin a tota la Península.

Som propers, a més del lliurament a domicili tenim una gran botiga física al Carrer Arquitecte Sert, 31, prop de l’Avinguda Icària, des d’on gestionem el nostre servei de Ofimarket i la venda al detall de Hiperpapereria,

Facilitat a l’hora de realitzar les comandes; directament a la nostra botiga, per correu electrònic comercial@carlinvilaolimpica.cat, per telèfon al 93.5310505, també a través del nostre web www.carlinvilaolimpica.cat , el lliurament a domicili és gratuït per compres superiors a 50 Euros.

Disposem d’un ventall d’articles d’oficina molt variat, des d’escriptura, arxiu i classificació fins a mobiliari, consumibles d’informàtica, retolació, segells de goma, agendes i maquinària (impressores, destructores, cisalles y enquadernadores)